ʻo Yangzhou

Moisturizer "Maʻalahi".

Moisturizer "Maʻalahi".

Ua ʻike kākou he mea maikaʻi ka inu ʻana i ka wai no ke kino, hiki iā ia ke hoʻoikaika i kā mākou ʻai ʻana a kōkua i ka metabolism o ke kino.Pili pū kēia loina i ko mākou ʻili.He anu a maloʻo ke ʻano o ka hoʻoilo, a inā ʻaʻole mākou e hoʻolohe iā ia, e nalowale koke ka makū o ko mākou ʻili, kahi e ulu ai nā pilikia ʻili.

ʻO ka moisturizing ke kī i ka mālama ʻili.Eia naʻe, ʻaʻole hiki i ka wai inu wale ke hoʻopiha i ka makū i ka ʻili i ka manawa, no ka mea, pono e laha ka wai a mākou e inu ai i ka dermis ma o ke koko, a laila hiki i ka stratum corneum ma o ka hydration o ka stratum corneum.ʻO ka nui o ka wai āu e inu ai a hiki i ka stratum corneum ma hope o ke ʻano o ka diffusion a me ka hoʻololi ʻana i kaupalena ʻia, no laila pono ʻoe e hoʻohana i ka wai moisturizing e hoʻopili māmā.

Moisturizer maʻalahi

☑ Trehalose, betaine
Nā mea hoʻomaʻemaʻe kūlohelohe.Hiki i ka Betaine ke pale aku i nā pūnaewele mai ke kaumaha osmotic e hoʻoheheʻe, hui a lawe i ka wai, e hoʻomalu i ke koena o ka wai i loko o nā pūnae ola a me ka ʻili, e hoʻohana nā cell i nā waiwai osmotic e hoʻoponopono ikaika i ka nui o ka lawe ʻana i ka wai, pale i nā protein mai ka denaturation, a hoʻopaʻa i ke kūlana kūlohelohe o hoʻolālā proteins.Hiki i ka Betaine ke hāʻawi i ka moisturizing hikiwawe a lōʻihi i ka ʻili a hoʻoikaika i ka pale ʻili.

Hiki i ka Trehalose ke pale aku i nā fibroblasts ʻili mai ka dehydration a hoʻemi i ka nalowale o ka wai ma o ka ʻili.

☑ Sodium Hyaluronate
ʻO ka paona mole liʻiliʻi liʻiliʻi o ka ʻenehana cleavage enzymatic ʻaʻole wale e hoʻopiha i ka wai a moisturizes, akā loaʻa nō hoʻi kahi hana biological maikaʻi loa, hoʻoikaika i ke kūkulu ʻana i nā kīʻaha koko hou, hoʻoikaika i ka hoʻonui ʻana o ka cell a me ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻeha, kōkua i ka ʻili e hoʻoponopono i nā pōʻino māmā, a maʻalahi. e komo ma ka ili.Kolagen mea hoʻohui meaʻai.I ka manawa like, hiki ke hoʻohui pū ʻia me ka trehalose e hana i kahi kiʻi ʻoniʻoni breathable ma ka ʻili.

☑ Panthenol--provitamin B5
Hiki iā ia ke komo hohonu i loko o ka ʻili, hoʻomaikaʻi i ka hiki ke paʻa i ka wai o ka ʻili, kōkua i nā mea moisturizing e komo hohonu i loko o ka ʻili, hoʻoulu i ka ulu ʻana o nā cell epithelial, a hoʻoikaika i ka hoʻōla ʻana i ka ʻeha.

☑ Dipotassium glycyrrhizinate
Hiki ke hoʻonui i ka mānoanoa o ka stratum corneum, hoʻomaikaʻi i ka ola cell, hoʻoponopono i ka pale cell, a hāʻawi i ka hoʻoponopono a me ka hoʻoikaika ʻana no ka hoʻoponopono ʻana i ka ʻili. .
Pono nā mea hou aku e pili ana i kēia kumu textSource kikokikona no ka ʻike unuhi.
Hoʻouna manaʻo
Pane aoao


Ka manawa hoʻouna: Jan-11-2023